Selecteer een pagina

Parkeerverbod voor een verhuislift

Een verhuislift plannen voor het transporteren van goederen of te gebruiken bij een verhuis vraagt heel veel praktische planning. Een van de dingen die zeker niet mag vergeten worden is een parkeerverbod aan te vragen bij het gemeentebestuur, technische dienst of de lokale politie.
In het geval dat het adres waar de verhuislift moet komen, gelegen is een drukke of verkeersvrije straat is het heel belangrijk om tijdig de gemeente of lokale politie te contacteren om de nodige afspraken te maken. Misschien is er op de dag dat de verhuis gepland is net ook de wekelijkse markt of een ander evenement! In zo’n geval zal de verhuis niet kunnen doorgaan. Denk eraan om tijdig de gemeente te contacteren, soms moet een parkeerverbod voor een verhuislift al een maand op voorhand aangevraagd worden.

Elke gemeenten heeft zijn eigen voorwaarden en aanvraagformaliteiten. Hierbij kan u een aantal directe links vinden naar de betreffende websites van de gemeentes. Indien uw gemeente er niet bijstaat kan u dit al snel terugvinden door in Google te zoeken op “aanvraag parkeerverbod +uw gemeente

https://www.google.be/?gws_rd=ssl#q=aanvraag+parkeerverbod